POMPA PALIWOWA WTRYSKOWA T-WŁADIMIREC T-25A. Pompa wtryskowa Władimirec T-nowy typ Ukraina. Rolnictwo Części do maszyn rolniczych. Kupuj i sprzedawaj rzeczy używane.
Witam, mam do sprzedania pompę paliwową do ciągnika Władimirec T-25. Zastosowanie: Władimirec T-Nr kat. Już na jesieni auważyłem że po nocnym postoju żeby odpalić ciągnik musze pompowac ręczną pompką paliwo. Witam tak jak w temacie potrzebuję pomocy już czas traktorkiem wyjechać w pole a tu niespodzianka. Po napompowaniu ręczną pompka.
PNQJBWYkN9Afeature=sharelist. Kompletna pompa wtryskowa paliwa. Pasuje do ciągnika rolniczego Władimirec T-25. Pompa nowa, objęta gwarancją miesięcy.
Mam pytanie w pompie paliwa jest ole który powinien być wymieniany w sumie przy wymianie oleju w silniku ale zamiast oleju jest tam ropa . POMPA WTRYSKOWA PO REGENERACJI DO CIĄGNIKA WŁADIMIRIEC T-25. Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią. Pompa zasilająca T-w kategorii Instalacja paliwowa. Zobacz galerię zdjęć i obrazów: Pompa paliwa , władimirec t-- imgED. Koło pasowe wału korbowego do ciągnika rolniczego Władimirec T-, T25.
Dodam, że filtry paliwa miał wymienione, pompa od 330. Witam ja jestem użytkownikiem Władka T! Bo w miejscu oleju w pompie zbiera się ropa, najszybciej gdy mam ciężką prace np. Skoro mówimy o paliwach to czy ktoś zna jakieś inne paliwa zastępcze, poza tymi . Czujnik ciśnienia oleju T-ST. Zaczep transportowy T-dolny.
Szpilka redukcyjna błotnika T-. Do zalet ciągnika Władimirec zalicza się:. Tego typu zabiegi nie dotyczą pompy wysokiego ciśnienia w układach Common Rail, gdzie moment wtrysku paliwa ustala sterownik, a elementem . Choć od rozpoczęcia produkcji ciągnika T-w charkowskiej Fabryce. O korzyściach płynących dla użytkownika (koszty paliwa ) oraz . Filtr paliwa Spychacz T10 T13 WŁADIMIREC T, zam.
Przedstawiony jest tutaj wybór części samochodowe najwyższej jakości, takich jak Pompa Paliwa , do Twojego TOYOTA AVENSIS kombi Twariantu silnikowe. Fotschritt ZT323A pompa paliwa ,demontaż cz.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.